Kontakt

KONTAKT

Screenshot_20180423-190844
Hamna direkt i PM med Noah genom att scanna den här bilden i messenger!

Vår absolut främsta kommunikationskanal är vår Facebookgrupp!

Där kan du enkelt få kontakt med både andra deltagare och arrangörer! Både Noah Engström och Simon Erlandsson är dessutom tillgängliga för kontakt via PM!

(Obs! Man behöver inte ha Facebook för att använda Facebook messenger!)

Om du vill maila oss gör du det på vansinnearr@gmail.com!

 

ARRANGÖRER

Huvudarrangör & kassör
Noah Engström – Historiskt intresse för i synnerhet perioden 1740-1940. Mest av allt intresserad av människor och deras tankar, motiv, agendor och känslor.
Lajvat sedan tidig ålder och har erfarenhet av olika typer av lajv. Favoritgenrer är historiskt (främst 1800-tal), efter katastrofen och dystopi – dessa får hemskt gärna förekomma i kombination.
Har tidigare arrangerat Vansinne, och Vansinne II: Dans utan golv.

Arrangör
Simon Erlandsson – Har lajvat sedan gymnasieåren och även hunnit med att arrangera en hel del i olika föreningar och grupper. Intresserad av att skriva, av kollektivt berättande och gemensamma skapandeprocesser.  Tycker om att bygga rekvisita och sy. Gärna också att patinera. Är mycket intresserad av historia och framför allt tidigmodern och modern tid.
Har tidigare arrangerat: Släkten är Värst 2 & 3, Skogens tårar, Hoppets utfärd, Panopolis, och Vansinne II, samt ett gäng smålajv och rollspel på konvent.  

*** *** ***


Vansinne är en relativt ny lajvkampanj som arrangeras med viss hjälp av föreningen Berghems Vänner och i enlighet med deras  likabehandlingspolicy samt övriga policyer.

Första Vansinne gick av stapeln 2016, och därefter har det kommit ett lajv årligen. Vi vill mena att det finns en röd tråd från lajv till lajv, och att vad som händer gör skillnad och får konsekvenser.

Däremot är de definitivt tillräckligt fristående för att man ska kunna vara vara med även om man inte varit där på tidigare lajv!